En liten uppdatering

De senaste två veckorna har verkligen gått fort. Vi har badat Leo i poolen, vilket han verkar tycka är roligare nu än när vi testade innan jul.





Vi har börjat ge honom lite puréer och det gillar han. Han vill helst äta själv så vi måste sanera honom, oss själva och stolar och bord efter varje måltid.



Varje onsdag morgon är det mammaträff. Ibland är vi inte så många men igår när det var hemma hos oss var vi sju mammor med barn. Leo var den yngsta bebisen och också den enda killen.



Jag har också umgåtts en del med Camilla som tyvärr ska flytta tillbaka till Sverige till helgen. Förra veckan var hon och jag på Singapores nationalmuseum och i tisdags var vi och åt dumplings. Mums!



Förra veckan hade vi Helena och Erik på besök ett par dagar. Nu är de på Borneo men de kommer hit ytterligare två dagar nästa vecka innan de åker tillbaka till Sverige. Leo och jag har börjat gå morgonpromenader. Vi har haft underbart väder sen vi kom tillbaka från Sverige. Det är sol (har nog inte regnat en endaste gång) och så är det en skön bris som gör att det inte är allt för varmt. Ja, det var en liten snabb uppdatering och här kommer diverse bilder på Leo.











Middagsfin

Nu ska vi ut och äta på en vietnamesisk/fransk restaurang (Le Tonkin) med två kompisar och fira Johans födelsedag. Leo har klätt upp sig i skjorta, slips och jeans kvällen till ära. Tack Angela för den fina presenten!



Första smakportionen

Nu har Leo fått sin första smakportion; mosad potatis utblandad med lite bröstmjölk. Han verkade tycka att det var ganska så gott och speciellt roligt var det att leka med skeden. Den här veckan ska han få lite potatis varje dag och nästa vecka ska vi testa palsternacka.


Tillbaka i Singapore

Nu är vi tillbaka i Singapore efter tre härliga veckor i Sverige. Anna och Leo fick ett par dagar med snö i Karlstad men någon vit jul blev det inte i år heller. Den här helgen har vi packat upp, tvättat, fixat lite i lägenheten, försökt komma rätt i dygnsrytmen och tagit ett efterlängtat dopp i poolen. I lördags var vi ute och käkade med Håkan, som nu lämnar Singapore för London. Han tog oss till en bra japansk restaurang på Muhammed Sultan Road, där det för övrigt finns några andra restauranger som vi bör prova innan vi flyttar hem. Vi var en sväng till IKEA också och köpte en barnstol till Leo så nu kan han sitta med oss vid matbordet. Idag har Leo varit på 5 månaders kontroll hos barnläkaren. Nu är han 65 cm lång och väger 7 kg.




RSS 2.0