Lägenheten

Efter en massa påtryckningar kommer så till slut bilder från vår lägenhet.

Vi bor alltså i ett condominium, "condo", dvs ett lägenhetsområde med vissa faciliteter, som t ex vakt, pool, gym, barbeque-uteplats, som är den typ av boende som de flesta expats bor i. Vårt condo heter Mill Point och består av två st 19-våningars hus (fast de första 5 våningsplanen är bara garageplatser) med drygt 100 lägenheter totalt. De flesta lägenheterna är små, vilket innebär att de flesta som bor här är singlar eller par utan barn. Poolområdet är inte heller speciellt barnvänligt, utan det är främst tänkt att man ska simma där.
image64

Vi har en lägenhet som är på ca 65 kvm med två sovrum, två badrum och ett kök och vardagsrum som sitter ihop. Lägenheten ligger på 17:e våningen och har stora fönster, vilket gör att vi har en fantastisk utsikt.
image66

Här sitter vi och äter på fina Joseph Frank-underlägg med New York-motiv. Bakom spegeln döljer sig vårt bombshelter, där vi ska ta skydd i fall det blir krig eller terroristattentat. Tills dess fungerar det ytterst bra som förråd.
image67

Köket är inte optimalt, men det funkar bra. Trevligt med bardisk där folk kan sitta och hänga och smutta på en drink medan maten görs i ordning. Har hunnit med ett par middagsbjudningar här hemma. Bardisken fungerar också som en plats där vi lägger allt möjligt som vi inte vet var vi ska lägga, som t ex post, nycklar, kvitton etc. Försöker hålla den fri, men det är inte lätt. Utanför har vi tvättmaskin och torktumlare.
image68

image69

På ena väggen hänger en stor New York-tavla, vilket gör att vår minimala Tv ser ännu mindre ut än vad den kanske är...nej, förresten, den är minimal, men å andra sidan är ju vi inte kända för att äga stora TV-apparater. Denna har dock inte inbyggd VHS. Vi har avancerat till DVD. Kanske på tiden år 2007. Notera också att vi inte längre har en tjock-TV, utan en platt!
image70

Här är vårt sovrum med en liten fransk balkong och vår lilla arbetshörna. Även om lägenheten inte är så stor så är den bra planerad och det finns stora garderober i båda sovrummen.
image71

image72

Det lyxiga här är att vi har ett badrum per sovrum. I det ena har vi både dusch och badkar, även om man inte blir direkt sugen på att bada när det är så här varmt och när man ändå har en pool, som man kan svalka sig i. I det andra badrummet, det sk gästbadrummet, finns en dusch.
image73

image74

Om/när ni kommer på besök får ni sova i gästrummet. Vi lovar dock att plocka bort våra tvättkorgar först.
image75

Ja, så nu vet ni hur vi bor. Hoppas dock att ni ska komma hit och hälsa på oss så att ni får se det på riktigt.

Kram,
Anna och Johan

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Vad fint ni bor!

2007-09-09 @ 11:55:24
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Rickard Möllerström

Inget dåligt ställe! Milla mår jättebra, såg att du frågade om barn i förra mailet anna. Johan fick en liten dotter i förrgår om du ännu inte hört det! Elsa Maria Linge! Har inte fått några fler detaljer...
Ser ut som att livet leker för er! Hoppas det stämmer! Ha det bra!

2007-09-10 @ 10:36:32
Postat av: Jensa

Oj oj oj vilken lya ! Jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ta mig till er och hälsa på!

2007-09-10 @ 18:30:29
URL: http://missjensa.blogspot.com/
Postat av: Dave

Hur flott som helst!

2007-09-11 @ 11:20:11
URL: http://ordmm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0